.

понедельник, 27 февраля 2012 г.

Неправомерная ситуация вокруг растаможивания фуры с красной икрой


  • Информация для СМИ и общественности - по событиям на Ивано-Франковской таможне с ноября 2011 г. по февраль 2012 г. и судовым решениям первой инстанции




Следует ли из этого акта следующий протокол?






Нарушения процедур растаможивания красной икры

о


  • Информация для СМИ и общественности по событиям на Ивано-Франковской таможне за период с ноября 2011 г. по февраль 2012 г. и судовым решениям первой инстанстанции





воскресенье, 26 февраля 2012 г.

Нетто, брутто, протокол - в чем прокол?


  • Информация для СМИ и общественности по событиям на Ивано-Франковской таможне с ноябре 2011 по февраль 2012 г. и судовым решениям первой инстанции







четверг, 23 февраля 2012 г.

Благодійна акція за участю компанії «Камчатская губерния»




22 лютого 2012 року о 17.00 під патронатом та за ініціативи Депутатського клубу "Парламент" (президент ДК «Парламент» Олександр Ржавський) за участю народних депутатів України та депутатів Київської та Одеської областей у  більярдному клубі «Шарпей™» відбувся благодійний турнір з більярду «Народні – дитячому спорту». 

До клубу «Парламент» між іншим входять  клуб як колишні так і нинiшні депутати. Статки зібрані від благодійної участі в турнірі надійшли до  фонду Стели Захарової.

Серед спонсорів турніру традиційно була компанія «Камчатская губернія» (керівник К. Ю. Коміссаров) виробник червоної ікри торгових марок vip-класу, серед яких і славнозвісна «ГубернаторЪ Камчатки» .


для  увеличения  - 
нажать на фото









Більярд — дуже красива і захоплююча гра, відмінна розвага для людей різного віку. Партія в більярд дозволяє одночасно підтримувати себе у формі, розслабитися під час відпочинку і отримати дозу адреналіну, як в будь-якому змаганні. Втома, дратівливість, нервова напруга швидко випаровуються.

Більярд — благородний спорт сильних і впевнених у собі людей, які знають ціну розумного ризику і тверезому розрахунку та один із самих інтелектуальних і шляхетних видів спорту. Ви приємно проведете час, розминаючись над зеленим сукном і заганяючи кулі в лузи. На загал більярдний стіл може бути кращим розважальним об'єктом на вашому відпочинку.

Грати в більярд любили практично всі видатні люди сучасності. І недарма — адже більярд розвиває стратегічне і тактичне мислення, реакцію і окомір, вміння контролювати свої емоції і використовувати хвилинною слабкістю суперника.

Підраховано, що в середньому, за одну партію в більярд гравець проходить навколо столу до 3-х кілометрів - корисний моціон «без відриву від відпочинку в Трускавці». Під час гри в більярд гравці виконують масу рухів, при яких задіяні різні групи м'язів і суглобів.






В найвизначнішому  в Україні більярдному клубі «Шарпей™»  прихильникам більярдної гри одночасно доступні автомобільна парковка та 3000 квадратних метрів корисної спортивної площі з найбільшим в країні снукерним майданчиком, школами більярдної майстерності для дітей, підлітків, осіб з обмеженою рухливістю та дорослих (наймолодшому та найстаршому членам клубу відповідно – 5 та 85 років) і можливість цілодобового спортивно-інтелектуального сімейного розвитку та відпочинку.

З відкриттям більярдного клубу Шарпей™ любителі та професіонали більярду отримали найбільшу в Україні сертифіковану відповідно до європейських стандартів турнірну зону з он-лайн трансляціями на телебаченні та у мережі Інтернет, проведення турнірів світового рівня з трансляцією на каналі Євроспорт.

З більярдним клубом Шарпей™ комфорт спортивного відпочинку забезпечують світові бренди – Buffalo, Milliken, Simonis, Aramith, As Creation, Robert Allen, Hausbrandt, Sharp, Daikin, Frapol, Славутич ВВН та Kopf.


Школа спортивної гімнастики Стелли Захарової

Спортивна гімнастика для хлопчиків і дівчаток, мабуть, один з найпопулярніших, видовищних, динамічних і красивих видів спорту. Це можливий старт в блискуче, професійне майбутнє, а також міцне здоров'я, підтягнута фігура і вольовий характер. Не секрет, що саме такі «сильні» особистості домагаються успіху на своєму життєвому шляху.

Спортивна гімнастика в Україну дозволяє  дітям отримати технічні навички, виробити почуття рівноваги, гнучкості, сили і координацію рухів. Наша школа має в своєму розпорядженні сучасне спортивне обладнання та інвентар. В основі навчання лежить багатоступенева і багаторічна підготовка майбутніх спортсменів. У школі спортивної гімнастики для дітей Стели Захарової трудяться тільки професійні педагоги з творчою жилкою, які знають вікові особливості підростаючого покоління і люблять дітей, вкладаючи душу в кожну дитину і навчаючи всім необхідним навичкам.

Олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту Стела Захарова щорічно запрошує хлопчиків і дівчаток у віці від 3 до 7 років в Дитячу спортивно-оздоровчу школу зі спортивної гімнастики Олімпійської чемпіонки Стели Захарової.

Будучи учнем школи "Стели Захарової" дитина отримує шанс брати участь в проектах Фонду "Стели Захарової", виступати в концертній програмі Турніру зі спортивної гімнастики і випробувати свої сили на змаганнях школи.

Учні «Школи Стели Захарової» беруть участь в змаганнях на першість школи, а також мають можливість брати участь в проектах Фонду «Спорт і діти», виступати в концертній програмі Міжнародного турніру на Кубок Олімпійської чемпіонки Стели Захарової та інших благодійних та презентаційних заходах.

Сьогодні в Києві діє 6 спортивно-оздоровчих клубів Стели Захарової, в яких досвідчені тренери прищеплюють дітям любов до спорту і допомагають розкрити свої здібності і таланти.




  • Наша довідка | «Камчатская Губерния» ( «Камчатська Губернія») - головне підприємство в вертикально-інтегрованої структури, яка контролює виробничий процес від вилову лососевих та відбору ікри-сирцю до виробництва товарної ваговий ікри, її фасування, доставки та реалізації в торгових мережах України, Росії, країн ближнього і далекого зарубіжжя. Червона ікра наших торгових марок «Губернатор Камчатки» і «Камчатський Посол» виробляється і розфасовується безпосередньо в районі вилову риби-сирцю.
Головне кредо | "На відміну від інших виробників, ми контролюємо якість ікри на всіх етапах: від вилову риби та доставки її на завод до виготовлення, фасування готового продукту, доставки і реалізації його кінцевому споживачу".

ТМ ГубернаторЪ Камчатки news: Благодійна акція за участю компанії «Камчатская гу...






ТМ ГубернаторЪ Камчатки news: Благодійна акція за участю компанії «Камчатская гу...: 22 лютого 2012 року о 17.00 під патронатом та за ініціативи Депутатського клубу "Парламент" (президент ДК «Парламент» Олександр Ржавський)...